Få inspirasjonen du trenger til å skape din perfekte uteplass

Har du en liten balkong, middels veranda eller en stor hage eller platting? Vi har møblene som passer for deg. Hagemøbler vil legge grunnlaget for en behagelig sommer. I dem skal du kunne slappe av og senke skuldrene. Det gjelder derfor å finne utemøbler som passer perfekt til akkurat din uteplass – enten du har liten eller stor plass. Vi har laget en samling av produkter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan lage din perfekte uteplass. 

Eksklusive utemøbler til loungeplassen

Hagemøbler og utemøbler visker ut skillet mellom ute- og innerom i sommerhalvåret. Slå opp dørene og nyt sommeren under åpen himmel. Flotte hagemøbler av høy kvalitet vil skape en harmonisk atmosfære som gir deg muligheten til å nyte hele sommeren ute. Bare se for deg din perfekte uteplass som innbyr til både avslapning og hygge. En flott oase hvor du kan senke skuldrene, både alene eller sammen med gode venner eller familie. En behagelig hagestol, solseng eller hagesofa er det perfekte stedet å nyte solen. Ofte trengs det mer enn bare utemøbler for å skape en optimal og perfekt uteplass. Sene sommerkvelder kan bli mørke og kjølige. Da er det deilig å kunne nyte lys fra harmoniske utelamper eller få ekstern varme fra en bålpanne. Det kan også for mange blir for varmt i solsteiken midt på dagen. Da er en parasoll det perfekte valget for deg.

Eksklusive utemøbler til spiseplassen

Gjør utemøblene sitteklare med flotte hageputer

En varm og lun atmosfære med utelamper

En plass i skyggen med parasoller

Skap ditt perfekte ildsted

Ta god vare på hageputene med en flott putekasse

Hvor hyggelig er det ikke å samle venner og familie rundt et godt måltid mens solen skinner, praten er i full gang og mens latter spres? Vi nordmenn er svært glade i å lage mat ute så fort solen glimter til, og det å tilberede et måltid rundt en grill gir ikke bare en ekstra spiss på maten, men det er også sosialt. I tillegg er gris og søl alltid bedre ute enn inne. Hele stemningen piffes opp når maten grilles ute i fellesskap. En perfekt uteplass fortjener derfor et utekjøkken. Et utekjøkken med både grill, vask, skap og alt du kan tenke deg.

Bygg ditt eget utekjøkken

Gjør finværsdagene enda koseligere med en kvalitetsgrill

Kom innom Grini Næringspark 8, 1361 Østerås for mer inspirasjon til din uteplass.

Se hele utvalget vårt her

Ballerud Ballerud

Du liker kanskje også