LEVERINGSBETINGELSER

HENTE I BUTIKK

Du kan velge å hente din bestilling i vår butikk, da velger du det alternativ i steg 3 i kassen.

· Vi sender da deg en e-post og sms når din bestilling er klar til avhenting.

· Før avhenting kan det være lurt å sikre at varene kommer igjennom innganger og at de kommer inn i den bilen du henter dem i. Du kan se målene på alle produktene på hjemmesiden.

· Når du henter din bestilling, ber vi deg ta med ordrebekreftelsen samt gyldig legitimasjon.

LEVERING

Ved bestilling på nett velger du selv om du vil ha levering hos Posten/Post i butikk eller om du vil ha det levert på døren hjemme. Vi tilstreber å pakke og sende bestillinger i løpet av 3-7 virkedager. Dersom dette ikke er mulig, vil vi ta kontakt med deg. Fraktkostnadene vil være til enhver tid etter gjeldene takster og avhenger av volumen, vekt og destinasjon. Du vil bli kontaktet pr epost med informasjon om din spesifikke fraktpris umiddelbart etter du har sendt bestillingen din til oss.

Kunder i vår nettbutikk har ansvar for å sørge for at adressen og telefonnummer i bestillingen er korrekt. Hvis din bestilling inkluderer større møbler, oppfordrer vi deg til å sjekke at varene kommer inn gjennom trappeoppganger/heis, dører og andre innganger. Målene på produktene står i nettbutikken.

Dersom bestilling skal hentes hos Posten / Post i butikk, er det kundens ansvar å hente pakken innen fristen. Dersom en bestilling blir returnert på grunn av manglende henting, vil kunden bli belastet med et gebyr på opptil 500 kr og returkostnadene tilfaller kunden. Dersom en bestilling må sendes på ny på grunn av ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, tilfaller ny fraktkostnad kunden.

Dersom sjåføren ikke får levert bestilling fordi det ikke er noen hjemme, vil kunden bli fakturert for en ny levering. For å sikre rask og god levering, har våre leveringspartnere ikke mulighet til å ta imot betaling ved levering. De har heller ikke mulighet for å montere produkter og/eller ta med tom emballasje, heller ikke mot kontant betaling. Av sikkerhetsmessige hensyn kan sjåføren ikke ta av seg skoene under levering, og vi anbefaler derfor kunder med sarte gulv å sikre disse på forhånd med for eksempel et smussunderlag.

Vi tilstreber å levere alle bestillinger til avtalt tid og sted. Skulle det likevel oppstå forsinkelser vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig for å avtale ny levering.

Når du mottar varen

Når du mottar din bestilling eller henter den hos Posten / Post i butikk, er det viktig å kontrollere om det er de rette varene du har mottatt og om der er påført synlig skade. Dersom alt ser fint ut, kan du kvittere for mottak.

Dersom emballasjen er skadet eller har andre synlige tegn på defekt, kan du kvittere på fraktbrevet for mottakelsen, men med forbehold om eventuelle skader på varen. Hvis varen viser seg å være skadet eller defekt ved utpakking, ber vi deg kontakte oss innen 3 dager, slik at vi kan finne en løsning. Se eget avsnitt for reklamasjon.