PRISER OG BETALING

Priser, Tilgjengelighet og Levering

Vi gjør oppmerksom på at alle priser nå er gjenstand for justering til 2024-priser og at avvik mellom oppgitt pris og faktisk pris kan forekomme i en overgangsperiode. Vi beklager ulempen dette kan medføre.

Alle bestillinger betales 100% på tidspunkt for bestilling med mindre annet avtales.

Du har rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett [link]. På bestillingsvarer som blir avbestilt etter at produktene er sendt fra produsent/leverandør, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 25% av den avbestilte varens pris.

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkl. mva.

Merk! Priser på bestillingsvarer vil bli justert i forhold til valutautviklingen grunnet ekstrem svak kronekurs.

Kjøpsvilkår, ordrebekreftelse og annen informasjon som gjelder din bestilling er på norsk.

Vi tar forbehold om trykkfeil, pris- og produksjonsendringer, samt utgått/utsolgte varer.

Vi sender kun bestillinger til adresser i Norge. Ønsker du å få det levert i et annet land ber vi deg ta kontakt med oss på ballerud@ballerud.no

Vi tilstreber å sende lagervarer i løpet av 3-7 virkedager. Dersom det oppstår en utsolgtsituasjon, vil vi kontakte deg for å finne en god løsning eller eventuelt returnere betalingen. Dersom du ønsker andre eller flere varer enn det som ligger i nettbutikken, er du velkommen til å sende oss en forespørsel på e-post ballerud@ballerud.com.

Betaling

Hos oss kan du betale med Walley, BankAxept, Visa, MasterCard og EuroCard. I vår butikk kan du i tillegg bruke gavekort utstedt av Ballerud Hagemøbler AS.

Betalingen behandles av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/EuroCard. Med DIBS har man de sammen garantier og den samme trygghet som når man bruker sitt kort ellers. Betalingssidene er sikret med SSL (3D Secure). https://www.ballerud.com/retur-og-reklamasjon/