Tilbudene du ikke bør gå glipp av: Stort salg på utemøbler

Vi sparker i gang sommeren med et stort salg på utemøbler. I Norge har vi et nokså barskt klima, men mange av årets timer blir likevel tilbrakt utendørs. Uteplassen er et svært viktig rom for de aller fleste av oss. Utemøbler i god kvalitet vil tåle å stå ute hele året og gjøre det enklere for deg å forlenge utesesongen.

Behagelige og innbydende utemøbler gjør at man får lyst til å bruke uterommet. Det er nettopp det vi ønsker oss! Her skal det arrangeres hageselskaper, grilling og det skal det slappes av i sola. Hagen eller terrassen er stedet som skal gi deg ro i hverdagen og positive opplevelser. 

Før du setter i gang prosessen med kjøp av møbler, vil det være lurt å skisse opp hvordan du tenker at uterommet skal være og hvordan det skal brukes. Ofte er det flere behov som skal tas hensyn til, og det vil derfor være fornuftig å dele opp i flere soner. Kanskje skal det inn en sofagruppe eller en spisegruppe? Kanskje et sted å sole seg eller kanskje et sted som legger til rette for avslappning i skyggen? 

En spiseplass utendørs skaper en hyggelig atmosfære rundt måltidet. De minnerike øyeblikkene skapes akkurat her, gjerne både med og uten gjester. Kombinasjonen vi har av både komfort og design lar deg skape den perfekte spiseplassen for deg, og vil sikre at hyggelige stunder skapes.

Salg på utemøbler: 10-50% rabatt på utvalgte spisegrupper

En parasoll vil være det perfekte tillegget til uteplassen. Å sitte i solsteken midt på dagen kan fort bli for varmt for mange, og det vil være fint å kunne slappe av i skyggen om ønskelig. Den finnes både store og små, og hos oss vil du alltid finne noe som passer for akkurat deg. Ikke bare gir parasollen mulighet for avslapning i skyggen, men den beskytter deg også for 98% av all UV-stråling.

Salg på utemøbler: 10-50% rabatt på utvalgte parasoller

En sofagruppe er det perfekt stedet for restitusjon, avkobling og glede. En sofagruppe blir som en forlenget stue og inviterer til koselige stunder. Her kan du glede deg over lange dager i solen etterfulgt av sene kveldsstunder med de du er glad i. 

Salg på utemøbler: 10-50% rabatt på utvalgte sofagrupper

Vi må ikke glemme de som er opptatt av å sole seg, og som gjerne ønsker å få litt farge i løpet av sommeren. Hva er vel bedre enn å slikke sol fra en daybed? I en daybed kan du drømme deg bort, og er et pusterom i hverdagen som inviterer til både avslappning og lunhet. Dette er et møbel som kjennetegnes av å være romslig, og gir deg ekstremt god komfort.

Salg på utemøbler: 10-50% rabatt på utvalgte daybeds

Disse produktene er en flott start på veien til det perfekte uterom. Derfra kan du legge til så mange elementer du måtte ønske. Kom innom Grini Næringspark 8, 1361 Østerås for en nærmere titt på salget av utemøbler. 

Ballerud Ballerud

Du liker kanskje også