Sika Rattan - Icons and Originals

Nå introduserer vi i lekre møbler i naturmaterialer til stue, spisestue, hagestuen, på kjøkkenet eller beskyttet utendørs bruk.
Sika Rattan - Icons and Originals
hhhhriginals-kolleksjonen er en samling inspirert av våre egne designskisser samt andre vellykkede modeller fra 1950- og 1960-tallet. Våre fagarbeidere lager hvert stykke rottingmøbler for hånd. Rotting brukt er dyrket i de indonesiske skogene og regenererer i løpet av 5-7 år og den forvandler CO2 til ren luft. Foruten noen av disse fantastiske egenskapene, er rotting en veldig vakker naturressurs ..
Originals-kolleksjonen er en samling inspirert av Sika Design sine egne designskisser samt andre vellykkede modeller fra 1950- og 1960-tallet. Alle rotting-møblene er håndlaget av rotting dyrket i de indonesiske skogene. Den regenererer i løpet av 5-7 år og forvandler CO2 til ren luft. Originals-kolleksjonen er en samling inspirert av våre egne designskisser samt andre vellykkede modeller fra 1950- og 1960-tallet. Våre fagarbeidere lager hvert stykke rottingmøbler for hånd. Rotting brukt er dyrket i de indonesiske skogene og regenererer i løpet av 5-7 år og den forvandler CO2 til ren luft. Foruten noen av disse fantastiske egenskapene, er rotting en veldig vakker naturressurs ..
Originals-kolleksjonen er en samling inspirert av våre egne designskisser samt andre vellykkede modeller fra 1950- og 1960-tallet. Våre fagarbeidere lager hvert stykke rottingmøbler for hånd. Rotting brukt er dyrket i de indonesiske skogene og regenererer i løpet av 5-7 år og den forvandler CO2 til ren luft. Foruten noen av disse fantastiske egenskapene, er rotting en veldig vakker naturressurs ..
Hos oss får du essensen av det beste som finnes av polstrede og vedlikeholdsfrie utemøbler. I tillegg har vi lekre møbler i naturmaterialer til stue, spisestue, hagestuen, på kjøkkenet eller beskyttet utendørs bruk.
 
Sika Originals er en samling inspirert av Sika Design sine designskisser samt andre vellykkede modeller fra 1950- og 1960-tallet. Alle møblene lages for hånd av bærekraftig rotting dyrket i de indonesiske skogene som regenererer i løpet av 5-7 år og forvandler CO2 til ren luft. Sika Icons er lekre design ikoner fra kjente designere som Arne Jacobsen, Nanna Ditzel, E. Wengler og Viggo Boesen.

Relaterte produkter