Møbeltrekk - vinteroppbevaring av hagemøbler

Vi ønsker for alle våre hagemøbler at de får et vinterliv under overbygg når de ikke er i bruk. Plassering under tak gir beskyttelse samtidig som det gir masser av luft.
Møbeltrekk - vinteroppbevaring av hagemøbler

Vi ønsker for alle våre hagemøbler at de får et vinterliv under overbygg når de ikke er i bruk. Plassering under tak gir beskyttelse samtidig som det gir masser av luft. Står møblene ubeskyttet, kan det være en god idé med et møbeltrekk. Men sørg uansett for at det er lufting overalt. Ta for eksempel en spisegruppe. Dersom den skal overdekkes, kan man legge treplanker på tvers av bordet fra stolrygg til stolrygg så det blir luftsirkulasjon over bordplaten. Dette anbefales især på bord i treverk. 

Vi understreker lufting fordi lufting er viktig for å forebygge kondens. I løpet av vinteren kan solen varme opp luften under et møbeltrekk. Denne luften vil vil kondenserer pga temperaturforskjellen.

Varm og fuktig luft = veksthus = optimale vilkår for nedbryting, jordslag, råte og sopp. Et møbeltrekk beskytter mot skitt, reduserer vårrengjøringen og forlenger den pene levetiden.

Relaterte produkter

Les også dette

Les det siste fra Ballerud